Mesh plasa publicitara

Mesh plasa publicitara
Mesh plasa publicitara Mesh plasa publicitara Mesh plasa publicitara Mesh plasa publicitara Mesh plasa publicitara Mesh plasa publicitara Mesh plasa publicitara Mesh plasa publicitara Mesh plasa publicitara Mesh plasa publicitara Mesh plasa publicitara Mesh plasa publicitara Mesh plasa publicitara Mesh plasa publicitara Mesh plasa publicitara Mesh plasa publicitara
Preţ: De la 5,50€/mp fara TVA

Mesh Publicitar – Plasa Publicitara

 

Mesh-ul publicitar se realizeaza prin imprimarea in policromie pe o singura fata, cu cerneala pe baza de Ecosolvent (rezistent la toate tipurile de intemperii), la o rezolutie de 720 sau 1440 DPI, pe imprimante Rolland. Mesh-ul este un material mai usor decat frontlitul, flexibil din PVC, ce prezinta mici perforatii care ajuta la trecerea vantului, fara a opune rezistenta.

Mesh-ul se poate printa la orice dimensiune dorita si prezinta toate finisajele necesare: tiv pe toate laturile si inele de prindere pentru ancorare.

Ca si aplicatii, mesh-ul se foloseste acolo unde dimensiunea printului este foarte mare si nu se poate realiza decat prin imbinarea mai multor bucati. Se utilizeaza in special pentru fatadele cladirilor.

Termenul de executie de la o comanda ferma variaza de la 1h la 24h, in functie de dimensiune si cantitate.