Decorari magazine vitrine

Decorari magazine vitrine
Decorari magazine vitrine Decorari magazine vitrine Decorari magazine vitrine Decorari magazine vitrine Decorari magazine vitrine Decorari magazine vitrine Decorari magazine vitrine Decorari magazine vitrine Decorari magazine vitrine Decorari magazine vitrine Decorari magazine vitrine Decorari magazine vitrine Decorari magazine vitrine Decorari magazine vitrine Decorari magazine vitrine Decorari magazine vitrine Decorari magazine vitrine Decorari magazine vitrine Decorari magazine vitrine Decorari magazine vitrine
Preţ: Contactati-ne pentru oferta

Decorari magazine, vitrine

 

Conform Institutului de Publicitate Point-Of-Purchasing, vitrina spatiului comercial aduce circa 50% din vanzarile sale. Se stie ca marile lanturi de magazine din intreaga lume au adus la nivel de arta decorarea vitrinelor cat si a magazinelor.

Personalizarea vitrinelor se face in functie de domeniul de activitate si se realizeaza cu autocolant colorat, printat, decupat sau autocolant translucent mat care imita sablarea. Pentru o mai buna rezistenta a autocolantului printat si protectie impotriva intemperiilor si zgarieturilor, se recomanda laminarea mata sau lucioasa.

O alta metoda este imprimarea pe folie perforata (one way vision), ce transforma intregul geam intr-un panou publicitar care asigura aceeasi vizibilitate din interior spre exterior, dar si o imagine  printata foarte clara privita din exterior catre interior.